img

Localizare pe hartă

Despre noi

Avem nevoie, fiecare dintre noi, să simţim lumea din jurul nostru, să-i admirăm frumuseţile și sa îndepărtam perdeaua rutinei pentru a pătrunde într-o altă realitate. Pentru satisfacerea acestei curiozitati trebuie să ne rezervăm o vacanta pentru a porni în lumea mare şi misterioasă, care se doreste a fi cunoscuta si exploatata.

Dorinţă de cunoaştere şi călătorie exista in noi nu ca un moft ci mai mult ca o necesitate care poate fi satisfăcută cu ajutorul celei mai uimitoare industrii a timpurilor prezente – TURISMUL. Turismul, cel mai dinamic sector al economiei este o artă fiindcă este capabil să valorifice aproape orice datorită faptului că interesul, curiozitatea şi necesitatea oamenilor sunt infinite.

L. Nezerolle dă noţiunea de Turism în felul următor: „schimbul unei valori economice contra unei valori culturale, estetice şi de agrement.”, deoarece este pozitionat la intersectia mai multor ramuri si sectoare din economie.

Credem în potenţialul turistic al judetului Alba, ca urmare vom prezenta locuri care merita vizitate, locuri mai mult sau mai puţin cunoscute, vom prezenta evenimente si activitati al caror mesaj va contribui la imbunatatirea comunicarii intre oameni si intre diverse culturi, la deschiderea orizonturilor pentru fiecare individ in parte.

Vizitati site-ul turismalba.ro pentru a simti mesajul, ecou al cuvintelor, care va va imbogati experienta si cultura, datorita cunoasterii unor noi aspect umane si a unor peisaje necunoscute.

Contactează-ne

Strada Piața I. I. C. Brătianu, nr. 1

Alba Iulia, jud. Alba, 510118

Telefon 004 0258 813 380

Fax 004 0258 812 694

Trimite-ne un mesaj

Trimite mesajul
Copyright © 2014 www.turismalba.ro